Biologische Wijngaard El Placer

Wijngaard El Placer wij horen u denken? El Placer rare naam ... maar toen wij met de sympathieke wijnmaker Johan in gesprek gingen werd ons zowel de naam als zijn totale biologische opvatting geheel duidelijk.

Over Wijngaard El Placer

De wijngaard is gelegen aan de rand van Lelystad op een 'beschermd gebied' m.b.t. ontwikkeling door de mens. Dit betekent dat de natuur hier vrij spel heeft gehad en ook in de toekomst geborgen blijft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de wijngaard een unieke biodiversiteit herbergt.

Sinds 2000 zijn Johan & Lidwien dagelijks op de wijngaard aan het werk. Het echtpaar heeft een passie voor wijnbouw en dat merk je aan alles. Met veel zorg en aandacht verbouwen zij de Regent en de Rondo druif. Dit zijn beide blauwe druivenrassen die goed gedijen in het Nederlandse klimaat.

De wijnen van Wijngaard El Placer worden gemaakt met respect voor de natuur en het milieu. Dit uit zich bijvoorbeeld in het gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen en het vermijden van pesticiden. De wijnen zijn dan ook biologisch en duurzaam geproduceerd.

Waar ligt Biologische wijngaard El Placer?

Lelystad, Flevoland.

Verkooppunten Biologische wijngaard El Placer

De wijnen van Biologische wijngaard El Placer zijn te koop bij Nederlandse Streekwijnen.

Arrangementen op Biologische wijngaard El Placer

RondleidingenWorkshop wijn makenProeverijen.

Bekijk hieronder alle arrangementen bij Biologische wijngaard El Placer

© 2022 - 2024 NederlandseWijnToer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel