Wijnrestaurant op het land

Aan alle unieke culinaire belevingen komt een eind, helaas.
Editie 2023 zit er weer op, duizenden culinaire liefhebbers hebben genoten van de Warme gastvrijheid, unieke setting en sublieme culinaire avond natuurlijk helemaal in de lijn afgemaakt met de subtile passende Limburgse wijnen.
Team Wijn restaurant op t Land & Fam Doelen dank voor het organiseren en tot editie 2024!
Een unieke culinaire wijnbeleving waarbij gastronomie en de mooiste wijn-spijscombinaties hand in hand gaan. Stel u eens voor, genietend van heerlijke streekgerechten uit Zuid-Limburg, zoals Limburgs varken of Blanc Bleu Belge kalfsvlees, huzarensalade met gerookte Forel uit Limburg of verschillende soorten regionale kazen, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van Landgoed Overst en andere regionale wijnmakers. Dit alles niet in een regulier restaurant, maar in een uniek pop-up restaurant midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. We zijn ontzettend verheugd dat Wijnrestaurant op het Land in 2023 een vervolg krijgt op een prachtige nieuwe locatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland, gerund door Annaline en Patriek Doelen.

Wijnrestaurant op het land is een unieke culinaire wijnbeleving waarbij sfeer, beleving, gastvrijheid en de kunst van lekker eten en drinken harmonieus samenkomen.

Houd deze pagina in de gaten voor de voorverkoop!

© 2022 - 2024 NederlandseWijnToer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel