Betuws Wijndomein

Ontdek het unieke Betuws Wijndomein in het plaatsje Edrichem op de Betuwe! De eigenaren Diederik & Arina hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werken daarom nog op ouderwetse en ambachtelijke wijze met de hand in en rondom de wijngaard. Het domein streeft er bovendien naar om reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen, wat resulteert in een breed georiënteerd assortiment van stille wijnen van hoge kwaliteit.

Met de hulp van familie en vrijwilligers is Betuws Wijndomein de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieuze speler in de Nederlandse wijnindustrie. Dat de kwaliteit van de wijnen ongekend hoog is, blijkt wel uit de titel van 'Beste wijngaard over de jaargangen 2017-2018-2019' die ze hebben gekregen van de Wijnkeuring van de Lage Landen.

Kom langs en proef zelf de passie van Diederik en Arina! Diederik heeft een studie in HAS afgerond en is opgegroeid in het familiebedrijf, terwijl Arina onder andere een MSc in gastronomie heeft behaald. Deze achtergrond proef je terug in de wijnen en op het totale domein. Boek nu jouw uitstapje naar Betuws Wijndomein en geniet van een unieke ervaring!

Waar ligt Betuws Wijndomein?

Edrichem, Gelderland

Verkooppunten Betuws Wijndomein

De wijnen van Betuws Wijndomein zijn te koop bij Nederlandse Streekwijnen.

Arrangementen op Betuws Wijndomein

Rondleidingen, Picknick, Workshop wijn maken, Proeverijen.

Bekijk hieronder alle arrangementen bij Betuws Wijndomein.

© 2022 - 2024 NederlandseWijnToer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel